hosting image

TRUSTED SYSTEM – CONTORIZARE ACTIVITATE

Sistemul Trusted, a apărut în premieră în România prin intermediul EvDSystems. 
Acest sistem este capabil să genereze grafice ce reprezintă activitatea serverului în timp real, în funcție de originea vizitatorilor serverului dvs, platforma de pe care este accesat dar și numărul de vizitatori unici pe zi.
Sistemul contorizează orele fiecărui utilizator în parte, atât timpul petrecut activ cât și AFK. Sistemul este capabil să diferențieze acest aspect. Sistemul beneficiază de panoul utilizatorului, în care orice membru de pe serverul dvs. odată ce îl accesează poate observa activitatea sa, cât și timpul petrecut AFK, odată ce un utilizator atinge un interval de x minute/ore/zile sistemul poate să îi acorde o grupă de pe serverul dvs. (incepator, avansat, veteran), grade ce pot răsplăti vechimea.

Odată cu achiziționarea serviciului veți primi și un subdomeniu precum comunitatedvs.evorule.com dar și un panou de control și setări ale platformei.

Clienții noștri au reacționat cu un feedback pozitiv în urma utilizării acestei platforme. Acest panou a redus cu până la 70% tentativele de exploit și abuz. – Bogdan Corint, Junior Engineer Network

Mai sigur și mai la îndemână

Panou Trusted vă oferă beneficii precum:
  • Acordarea unor grupe în funcție de activitate.
  • Monitorizarea activității tuturor persoanelor de pe server
  • Meniu prin care vă puteți acorda Online anumite grupe pe server
Panou principal: Panou admini:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *